• PRO TV
  • Loredana Groza, interzisă pe YouTube din cauza ultimei piese lansate. Reacția artistei

Loredana Groza, interzisă pe YouTube din cauza ultimei piese lansate. Reacția artistei

Loredana Groza, interzisă pe YouTube din cauza ultimei piese lansate. Reacția artistei

Videoclipul piesei „Sex pe canapea” nu poate fi urmărit pe YouTube din cauza imaginilor explicite. „Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă”.

Loredana Groza este mulțumită de videoclipul celei mai recente piese lansate, însă a rămas cu un gust amar fiindcă acesta nu poate fi vizionat decât de utilizatorii YouTube care au peste 18 ani.

Videoclipul nu poate fi accesat decât după ce utilizatorii se conectează la conturile Google și după ce confirmă că au 18 ani. Piesa Sex pe canapea este una extrem de personală pentru Loredana Groza. Videoclipul conține scene în care protagoniștii se dezbracă și imită sexul.

Într-o intervenție la Europa FM, Loredana Groza a declarat că nu înțelege rațiunea pentru care video-ul a fost restricționat. 

„Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie”, a spus Loredana. 

Noul single semnat Loredana este „o odă adusă iubirii, spusă într-un mod ferm, erotic şi inteligent”. „Artist cameleon, Loredana reuşeşte încă o dată să surprindă publicul atingând prin cântec un subiect tabu, atracţia sexuală. Iubire sau dorinţă trupească?”, se arată în comunicatul emis cu prilejul lansării piesei. 

Dacă ai 18 ani, ascultă piesa AICI!

Chiar dacă vorbim despre una dintre cele mai naturale activităţi umane, sexul, sau despre acel sentiment pe care îl simţi când ştii că ţi-ai găsit jumătatea, depinde doar de noi să decidem ce ne face fericiţi. Important este să ţinem minte că dragostea nu este doar #SexPeCanapea!

Melodia Sex pe canapea a fost compusă de Loredana, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu.

Vezi și VIDEO: INSTA Glamour, ep. 1 - Trucurile social media ale Selenei Gomez

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni