• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, reacții controversate după ce a anunțat că este în carantină. De ce au acuzat-o fanii

Adelina Pestrițu, reacții controversate după ce a anunțat că este în carantină. De ce au acuzat-o fanii

Adelina Pestrițu, reacții controversate după ce a anunțat că este în carantină. De ce au acuzat-o fanii

Adelina Pestrițu a confirmat o ipoteza pe care fanii ei o bănuiau de câteva zile: vedeta este izolată la domiciliu după vizita pe care a făcut-o recent în Italia. Adelina a luat decizia de a face acest lucru public, pe blogul ei, după ce a primit sute de întrebări pe tema asta. 

Vedeta a primit sute de mesaje, fiind apreciată și lăudată de fani pentru decizia luată.

“Am intrat în această autoizolare conștientă că timp de două săptămâni activitatea mea din Social Media nu va mai fi una la fel de intensă și diversă. Este o situație de moment care va trece. În câteva zile se va termina acesta perioadă de autoizolare în ceea ce mă privește și voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obișnuit.

Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aștept s-o strâng în brațe. Până atunci vă invit să-mi fiți alaturi. Chiar și “izolată” pot fi alături de voi și ăsta este un motiv de bucurie”, a spus Adelina Pestrițu pe blogul ei.

“Felicitări pentru decizia luată! Asta înseamnă să dai dovadă de responsabilitate, grijă față de ceilalți și civism!”, “Felicitări pentru decizie! Ai dat încă o dată dovadă de respect pentru cei din jur și de bun-simt! “, i-au scris fanele.

Însă au fost și urmăritoare care au criticat-o! Motivul? “Ai preferat să mergi la săptămâna modei la Milano, știind că o să stai departe de copilul tău 14 zile!!! Nu pot să cred, cum unii pun pe primul plan fițele astea, în loc să ofere timp și dragoste copilului! Oare Zeny nu suferă perioada asta? Crezi că a meritat?”, i-a comentat cineva.

Fanii i-au luat la analizat și pozele și au certat-o că nu a purtat mască atunci când a pozat la Domul din Milano.

“În poza pe care o vezi eram fix în momentul în care am ajuns în Italia. Iar dacă pentru câteva secunde în care fac o poză nu port mască, asta nu înseamnă că n-am făcut o deloc. Nu e cazul să critici ceva ce fac în primul rand pentru propria sănătate și conștiință”, a justificat Adelina.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni