• PRO TV
  • Arestați pentru că produceau filme pentru adulți într-o cameră de hotel! Câți ani de închisoare riscă

Arestați pentru că produceau filme pentru adulți într-o cameră de hotel! Câți ani de închisoare riscă

Arestați pentru că produceau filme pentru adulți într-o cameră de hotel! Câți ani de închisoare riscă

Roderick Antonio Matthews, un american în vârstă de 31 de ani, și iubita lui, Kata Barbara Koszo, în vârstă de 22 de ani și originară din Ungaria, riscă să petreacă cinci ani după gratii, după ce au produs dintr-o cameră de hotel mai multe filme interzise minorilor.

Cei doi tineri se aflau de mai bine de opt luni în Thailanda, acolo unde erau cazați într-un resort de lux, iar reprezentanții hotelului au devenit bănuitori atunci când au observat că Roderick Antonio și Kata Barbara nu ies cu zilele din camera lor.

Oamenii legii au fost alertați, iar atunci când au intrat în camera celor doi turiști i-au găsit pe aceștia în pat, aproape goi, și au descoperit acolo echipament de filmat, ajungând la concluzia că americanul și unguroaica filmau filme pentru adulți. După ce au fost interogați, s-a mai aflat că producțiile erau apoi vândute pe un site cunoscut care este interzis minorilor.

Potrivit oamenilor legii, Roderick Antonio Matthews și Kata Barbara Koszo aveau viza expirată de 256 de zile, iar din această cauză au fost arestați, însă vor fi pedepsiți și pentru că produceau filme pentru adulți.

foto: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni