• PRO TV
  • Antrenorul Petre Grigoraș, mesaj pentru români, după ce fratele lui a fost ucis de coronavirus

Antrenorul Petre Grigoraș, mesaj pentru români, după ce fratele lui a fost ucis de coronavirus

Antrenorul Petre Grigoraș, mesaj pentru români, după ce fratele lui a fost ucis de coronavirus

Zilele trecute, presa sportivă din țara noastră anunța că Gheorghe Grigoraș, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a murit din cauza coronavirusului într-un spital din Bacău. Acesta era nimeni altul decât fratele mai mare al antrenorului Petre Grigoraș.

Potrivit omului de fotbal, Gheorghe Grigoraș nu avea nicio altă problemă de sănătate, iar anunțul decesului a căzut ca un trăsnet peste familia lor. Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor l-au sunat pe Petre Grigoraș pentru a afla mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, iar acesta a făcut un apel la populația României.

„În ultima vreme, atât el, cât și cei din familia lui au avut gripă din asta obișnuită. Știi cum se întâmplă, îi trece unuia și începe celălalt. La un moment dat, el s-a simțit iar prost. Probabil că luase virusul ăsta. A zis că nu-i nimic, că-i trece... Doar că nu i-a trecut, lucrurile s-au complicat foarte repede. Când s-a dus la spital era deja prea târziu. A intrat rapid în comă și, din nefericire, n-a mai scăpat! Din păcate, am aflat pe pielea noastră că nu e de joacă deloc cu virusul ăsta! Dacă mă aude cineva, fac un apel: oameni buni, nu vă jucați cu viața voastră”, a spus Petre Grigoraș.

foto: Agerpres

Vezi și: Dr. Mihail Pautov, noi informații despre coronavirus. Ce este important să știm

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni