• PRO TV
  • Cum să îți petreci timpul în autoizolare în funcție de zodie

Cum să îți petreci timpul în autoizolare în funcție de zodie

Cum să îți petreci timpul în autoizolare în funcție de zodie

De câteva săptămâni, populația planetei a pus pauză activităților curente, majoritatea oamenilor aflându-se în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus. 

Astrologi din mai multe țări au creat diverse tipuri de horoscop legate de această situație, iar unul dintre ele face referire la variantele de activități pe care le poți face în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Berbec: Orice activitate sportivă care se poate face acasă este benefică pentru persoanele născute în această zodie, ele fiind recunoscute pentru temperamentul energic. 

Taur: Fie că este vorba despre crearea unei atmosfere de liniște sau de dorința de a face o analiză a personalității lor, taurii se află în plină perioadă de meditație.

Gemeni: Este momentul potrivit pentru gemeni să bifeze serialele și cărțile care se aflau pe lista de așteptare de luni întregi. 

Rac: Nativii acestei zodii pot învăța să cânte la un instrument, pot acorda mai multă atenție animalelor de companie sau pot viziona filme clasice. 

Leu: Este o perioadă perfectă pentru lei de a face ordine în dulapuri, prin cutii și alte locuri neexplorate de multă vreme. 

Fecioară: Aprofundarea tainelor gătitului este recomandarea nativilor din Fecioară. 

Balanță: Persoanele născute în această zodie își consumă timpul liber cu... shopping-ul online. 

Scorpion: Cea mai bună varianta pentru a scăpa de plictiseală este maratonul de seriale preferate. 

Săgetător: Este indicat ca săgetătorii să facă cât mai multe puzzle-uri, să organizeze sesiuni de jocuri de societate și să citească. 

Capricorn: Pauza de la muncă atât cât este posibil și încercarea de a te bucura cât mai mult de viață sunt două dintre recomandările pentru nativii acestei zodii. 

Vărsător: Este perioada perfectă pentru a vă descoperi noi pasiuni sau de a le cultiva pe cele vechi, pentru citirea în cărțile de tarot sau urmărirea diverselor canale de craft, de pe Youtube. 

Pești: Persoanelor născute în această zodie li se recomandă odihnă mai multă și diverse activități relaxante, precum yoga și meditația. 
 

Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni