• PRO TV
  • Laura Cosoi, poze adorabile din copilărie. Cum arăta actrița când era mică

Laura Cosoi, poze adorabile din copilărie. Cum arăta actrița când era mică

Laura Cosoi, poze adorabile din copilărie. Cum arăta actrița când era mică

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o carieră de succes construită pe mai multe planuri. 

Laura Cosoi trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Are o carieră de succes, o familie fericită, iar peste câteva luni urmează să devină mămică din nou. 

Actrița este căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015 și au împreună o fetiță, pe Rita (un an și 10 luni), iar de curând a anunțat că este iar însărcinată, tot cu o fetiță.

”Sunt în cel mai bun moment, mă simt cu adevărat pregătită", a declarat frumoasa actriță la Vorbește lumea. Din cauza pandemiei de coronavirus, Laura Cosoi a luat decizia ca pentru moment să se mută alături de familia ei, la Târgu Mureș, la socrii. 

"Am plecat la Târgu Mureș. Ne-am orientat foarte bine, recunosc. Evident, imi este dor și de casă, dar știu și înțeleg că ne este mult mai bine aici și statu în casă este singura soluție să trecem cât mai repede peste situația asta", a explicat aceasta. 

De curând, Laura Cosoi a postat câteva fotografii din copilărie, de când avea doar câțiva anișori, iar admiratorii nu au întârziat să observe atât asemănările dintre ea și Rita, dar și dintre ea și mama sa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eu mica ????

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on


sursa foto: facebook.com/Laura Cosoi

Vezi și: Când porți mască, îi protejezi pe ceilalți, iar ceilalți te protejează pe tine. #PoartăMască

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni