• PRO TV
  • Timișoreana dă startul inițiativei naționale de strângere de fonduri #separațidarîmpreună și lansează piesa "Împreună"

Timișoreana dă startul inițiativei naționale de strângere de fonduri #separațidarîmpreună și lansează piesa "Împreună"

Timișoreana dă startul inițiativei naționale de strângere de fonduri #separațidarîmpreună și lansează piesa "Împreună"

Ca parte a inițiativei naționale de strângere de fonduri demarată alături de Crucea Roșie Română, Timișoreana dă tonul solidarității și lansează melodia "Împreună".

Într-un efort comun, menit să vină în sprijinul inițiativei #separațidarîmpreună, unii dintre cei mai iubiti artiști de către români interpretează această piesă, separaţi, de la distanță, şi fiecare de acasă. 

Astfel că, Andra, Damian Drăghici, Feli, Florin Ristei, Horia Brenciu, Iuliana Tudor, Sore, Virgil Ianţu, artiștii Orchestrei Române de Tineret și Casa de producție muzicală HaHaHa Production se numără printre cei care s-au alăturat inițiativei. Momentul artistic va fi transmis pe PRO TV, duminică, 19 martie, în prima zi de Paște. Piesa Împreună a fost compusă de către echipa de la HaHaHa Production.

"Împreună", o piesă despre cum trebuie să fim de fapt 

"Împreună" este o piesă despre cum trebuie să fim de fapt. Nu numai acum, ci mereu. În viaţa mea mi s-a confirmat că lucrurile bune se fac în echipă, se fac împreună. Acum, mai mult decat oricând, chiar dacă suntem desparţiţi fizic trebuie să fim împreună şi să ajutăm să ne fie mai bine", a declarat Şerban Cazan, unul dintre compozitorii melodiei.   

Muzica ne aduce bucurie în aceste momente 

"În aceste momente, noi toţi avem nevoie să ne reamintim ce este bun şi frumos, iar muzica este cea care ne aduce bucurie în momentele frumoase sau alinare şi speranţă în momentele grele. Alături de artiştii care s-au alăturat iniţiativei #separaţidarîmpreuna, Timişoreana îşi doreşte să aducă speranţă şi optimism tuturor românilor, că vom depaşi cu bine această perioadă, împreună. Le mulţumim artiştilor că au reuşit să compună şi să interpreteze o melodie nouă, arătând că nimic nu este imposibil de realizat, chiar şi de la distanţa", a declarat Iulia Dobre,  Senior Brand Manager  Timișoreana. 

Chiar și de la distanță reușim să fim împreună

"Le mulțumim tuturor pentru donațiile făcute şi tuturor artiştilor care s-au implicat în această iniţiativă. Este minunat să vedem că, deși de la distanță, suntem împreună. Eforturile personalului medical român sunt uriașe, așa că este esențial ca în această perioadă să fim cât mai mulți, uniți și alături de ei. Fiecare donație, indiferent de sumă, este vitală și contează. Împreună putem face bine sistemului medical din România și implicit românilor care au nevoie de îngrijiri medicale", a completat Ioan Silviu Lefter, Director General, Crucea Roșie Română. 

Dă dovadă de solidaritate, implică-te și tu 

Românii au dat încă o dată dovadă de solidaritate și s-au alăturat inițiativei naționale de strângere de fonduri #separațidarîmpreună, menită să sprijine necesitățile urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus.

Ca parte a inițiativei naționale de strângere de fonduri, Timișoreana a făcut primul pas și a donat 1.000.000 de lei către Crucea Roșie Română pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din România. 

Toți cei care vor să fie împreună cu noi și să se alăture inițiativei si, isi doresc si au posibilitatea să ajute, o pot face in continuare, donând echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ sau donand on-line pe website-ul: www.separatidarimpreuna.ro.

Vezi și: Când facem bine, #NeFacemBine. Mihai Mărgineanu: "Sunt genul ăla de bătrân care are impresia că tinerii ne vor salva"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni