• PRO TV
  • Boris Johnson, externat din spital. Cui a mulțumit premierul britanic pentru grija purtată

Boris Johnson, externat din spital. Cui a mulțumit premierul britanic pentru grija purtată

Boris Johnson, externat din spital. Cui a mulțumit premierul britanic pentru grija purtată

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost externat din spital în duminica Paștelui catolic. Premierul a transmis un mesaj personalului medical care l-a îngrijit.

Boris Johnson și-a petrecut prima zi de Paște acasă, unde va continua recuperarea după diagnosticul de Covid-19. Premierul a postat pe Twitter un mesaj video, în care le-a mulțuit asistentelor și asistenților care au avut grijă de el. Curios e că a ținut minte numele tuturor.

Vreau să le mulțumesc tuturor infirmierilor, bărbați și femei, a căror grijă a fost uimitoare. Vreau să-i mulțumesc lui Po Ling, lui Shanon, lui Emily, Angel, Connie, Becky, Rachel, Nicky și Ann. Și sper că nu se vor supăra dacă menționez în mod special două asistente care au stat la căpătâiul meu pentru 48 de ore, când lucrurile puteau să o ia în orice direcție. Jenny, din Noua Zeelandă, și Luis, din Portugalia, de lângă Porto”, a spus Boris Johnson.

Premierul spune că fără ei, corpul său nu ar fi putut lupta cu bola și nu s-ar fi putut repune pe picioare.

Boris Johnson le-a transmis compatrioților săi mesajul că virusul ucigaș va fi învins, iar explicația stă în munca asiduă pe care o depune personalul sistemului de sănătate britanic. 

Boris Johnson a fost depistat pozitiv cu coronavirus la 27 martie 2020 și transportat la spital 10 zile mai târziu. Lunea trecută, oficialul a fost transferat la terapie intensivă, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. 

Premierul a petrecut 3 nopți la ATI, unde a beneficiat de terapie standard cu oxigen, nu și de ventilare mecanică.  

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #NeFacemBine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni