• PRO TV
  • Mario Fresh a lansat „Ne mințim”, un single de dragoste, filmat pe străzile însorite din Tenerife

Mario Fresh a lansat „Ne mințim”, un single de dragoste, filmat pe străzile însorite din Tenerife

Mario Fresh a lansat „Ne mințim”, un single de dragoste, filmat pe străzile însorite din Tenerife

Mario Fresh lansează un nou single cu videoclip: „Ne mințim”. O coproducție Golden Boy Society și Cat Music, „Ne mințim” este o poveste muzicală ce redă în imagini și versuri o iubire ce a ajuns la sfârșit, odată ce speranța a dispărut și visurile s-au năruit.  

Versurile sunt scrise de către Alex Velea și Șerban Cazan, iar muzica este compusă de către Mario Fresh alături de Alex Velea și Șerban Cazan. Cu un sound pop dance, piesa este însoțită de un clip regizat de Gabriel Ciolpan și este filmat în Tenerife.

Mario Fresh are în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală... e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” sau „Solo”, hit ce a cucerit topurile muzicale și a generat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. După ce a încheiat anul alături de Lino cu „Paharele”, Mario a lansat „Sufăr”, apoi „Caliente”, un single în colaborare cu Dorian Popa, ce a adunat 17 milioane pe YouTube. A urmat „Săraca inima mea”, apoi a lansat alături de Golden Gang „Bravo 9”.

Vezi și: Viața bate vlogul: După ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni