• PRO TV
  • Și-a găsit un alt loc de muncă, după ce a demisionat! Unde va lucra Lorena Ehim, fosta șefă ATI Orăștie

Și-a găsit un alt loc de muncă, după ce a demisionat! Unde va lucra Lorena Ehim, fosta șefă ATI Orăștie

Și-a găsit un alt loc de muncă, după ce a demisionat! Unde va lucra Lorena Ehim, fosta șefă ATI Orăștie

Lorena Ehim este medicul ATI ce intrat în atenția opiniei publice după ce a demisionat de la Spitalul din Orăștie.

Medicul declara atunci, pentru cotidianul.ro, că unitatea medicală unde ar fi urmat să îngrijească bolnavi de COVID-19 era foarte slab dotată:

“Suntem trimişi la moarte, avem două combinezoane pentru 12 angajaţi, iar managerul spitalului nu mai răspunde la telefon. Asta e situaţia, din păcate. Nu sunt optimistă deloc pentru că ştiu cum stau lucrurile şi ştiu că suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”.

La momentul respectiv, la spitalul unde lucra, nu se înregistra niciun caz de COVID-19, dar epidemia abia începuse în Romania de câteva săptămâni.
Între timp, după ce a demisionat, medicul s-a angajat la Spitalul Municipal Lupeni, o unitate medicală declarată ”spital de suport Covid – 19”. Surprinzător pentru mulți este că la această unitate medicală sunt sunt acum internați zeci de pacienți confirmați pozitiv cu noul coronavirus. 

Potrivit informațiavj.ro, Lorena Ihim face deja gărzi la acest spital și urmează să lucreze cu normă întreagă. Carmen Misaroși., managerul spitalului, a declarat pentru aceeași publicație:
 
“Da, dar nu văd care este problema. Nu, nu am avut probleme cu doamna doctor niciodată. De foarte mult timp face gărzi și nu am avut niciodată nicio problemă”.

Lorena Ehim a ales să demisioneze pe data de 30 martie, la Spitalul din Orăștie, împreună cu  5 asistente şi 5 infirmiere de la secţia ATI. Asistentele și infirmierele au revenit asupra deciziei în aceeași zi, după discuțiile cu autoritățile. 

Deși mulți au atacat-o pe rețelele de socializare, pare că tânăra nu a fost foarte afectată și chiar și-a postat o fotografie nouă pe Facebook, în care le ura prietenior "Paște Fericit" de sărbători.

#StaiAcasa-PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"-sezonul 2
FOTO: INSTAGRAM LORENA EHIM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni