• PRO TV
  • Emil Rengle, mesaj de încurajare pentru toți adolescenții gay din România: "Pentru toți copiii și adolescenții..."

Emil Rengle, mesaj de încurajare pentru toți adolescenții gay din România: "Pentru toți copiii și adolescenții..."

Emil Rengle, mesaj de încurajare pentru toți adolescenții gay din România: "Pentru toți copiii și adolescenții..."

Emil Rengle a postat o fotografie cu un mesaj emoționant la adresa tuturor adolescenților și copiilor din comunitatea LGBT! Reacțiile au apărut imediat, prin sute de comentarii.

Majoritatea românilor nu empatizează cu membrii comunității LGBT, nu vrem să acceptăm educația sexuală în școli, deși este primordială, preferăm să nu vorbim despre subiecte tabu precum... homosexualitate, pentru că ni se pare un lucru nefiresc.

"Mi-e frică să mă deschid alor mei că sunt pansexual dar sper că într.o zi o să îmi iau inima în dinți și am să pot să vorbesc cu ei despre asta???????? #spreadlovenotcorona" a scris un utilizator la fotografia postată de Emil Rengle. 

Citește și: Povestea neștiută a lui Emil Rengle: "Românii m-au amenințat cu moartea. Am vrut să mă mut din țară."

Puțini oameni știu faptul că mulți adolescenți din România se confruntă cu teama de a-și accepta orientarea sexuală, poate de frica părinților, sau poate constrânși de societate. 

 
În loc să sprijinim, judecăm, fapt ce duce uneori chiar și la suicid pentru mulți care se confruntă cu o astfel de problemă. 
 
Emil Rengle a postat recent un mesaj emoționant pe contul sau de instagram în care transmite numai gânduri bune tuturor membrilor comunității LGBT (lesbian, gay, bisexual, transexual):
 
"Pentru toți copiii și adolescenții din comunitatea LGBT care se află în carantină alături de familii care refuză să le vadă frumusețea: Sunteți în gândurile, în sufletele și în inimile noastre! Va auzim frumusețea!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMIL RENGLE (@rengle.now) on

 
Încurajat de foarte mulți admiratori, Rengle a fost lăudat prin comentarii pentru inițiativa pe care a avut-o, dovadă că foarte mulți tineri s-au regăsit în mesajul pe care l-a postat coregraful. 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni