• PRO TV
  • Tudor Chirilă a lansat o piesă nouă, direct din izolare. Videoclipul conține imagini primite de la fani

Tudor Chirilă a lansat o piesă nouă, direct din izolare. Videoclipul conține imagini primite de la fani

Tudor Chirilă a lansat o piesă nouă, direct din izolare. Videoclipul conține imagini primite de la fani

Tudor Chirilă a lasat recent piesa "E și treaba mea". Versurile melodiei au fost scrie de către acesta, iar videoclipul conține imagini cu fanii lui.   

Tudor Chirilă, unul dintre antrenorii de la Vocea și, deopotrivă, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a lansat recent o nouă piesă intitulată "E și treaba mea". Melodia, care a fost compusă de acesta, are un mesaj cu totul aparte. Tudor a transpus prin versurile ei, perioada dificilă prin care trecem cu toții. Videoclipul piesei este unul diferit față de ce ne-a obișnuit Tudor până acum. Aceasta conține imagini pe care artistul le-a primit de la fani.

Citește și:  Tudor Chirilă, despre rolul pe care îl are în serialul VLAD "E un personaj împotriva firii mele"

Într-un interviu pentru protv.ro, Tudor a declarat:  "Și un copil de grădiniță realizează zilele astea că ceva s-a schimbat fundamental. Ba cred că adolescenții și copiii sunt destul de afectați de restricții. E evident pentru noi toți că lumea se redesenează, dar nu știm cum. Inițial cântecul ăsta se îndrepta către o baladă de dragoste, dar cred că și dragostea se redesenează în izolare". 
"Unii sunt împreună, alții suferă la distanță. Versurile au venit firesc, nu am încercat decât să scot din mine câteva întrebări și să răspund și eu cum pot. Nu e o lecție, e mai degrabă speranța că vom fi mai solidari și că ne va păsa mai mult unii de alții. Până la urmă și asta e tot o formă de iubire
", a spus aceasta.

"Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au trimis filmulețe și au contribuit astfel la videoclip. Imagini cu mine 4 minute pe balcon chiar că era prea mult:) Au fost atât de multe încât evident unele au rămas pe dinafară, dar nu înseamnă că au fost mai puțin impresionante. Mulțumesc și partenerilor de izolare în muzică Dan Lucian (VAMA), Raul Kusak și Angus Mihai",  a conchis Tudor.

Sursa foto:  Facebook 

Vezi și: EXCLUSIV Interviu cu trupa VAMA, despre noua piesă "Prăbușire". Ce spun membrii trupei despre versurile cântecului 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni