• PRO TV
  • Trenul opulenței! Dictatorul Kim Jong-un călătorea acompaniat de mâncăruri fine, băutură scumpă și femei frumoase

Trenul opulenței! Dictatorul Kim Jong-un călătorea acompaniat de mâncăruri fine, băutură scumpă și femei frumoase

Trenul opulenței! Dictatorul Kim Jong-un călătorea acompaniat de mâncăruri fine, băutură scumpă și femei frumoase

Americanii și rușii urmăresc prin satelit mișcările trenului său personal, un “monstru” kaki, care are nevoie de două motoare pentru a funcționa, desi merge cu o viteză de doar 60 km/h.

Cu circa 20 de vagoane, trenul are un salon cu canapele din piele roz-coral, o sală de conferințe modernă, total albă, un birou echipat cu TV prin satelit și o bucătărie care servește cele mai fine preparate din lume.

Homar proaspăt, vinuri vintage și un echipaj alcătuit din tinere atrăgătoare fac din acest tren un adevărat loc al opulentei și desfrâului. Se zvonește că dictatorul coreean ar fi readus în actualitate o veche „tradiție” a tatălui său -  și anume „Brigada Plăcerii”. Asta înseamnă un grup de fete menite să ofere servicii sexuale și alte distracții lui și sfătuitorilor săi.

Potrivit zvonurilor, începând din 2015 acesta a început să recruteze tinere „înalte și frumoase”, care erau examinate de un medic pentru a confirma dacă sunt încă virgine. Daca erau acceptate în suita dictatorului, primeau circa 1600 de euro, o sumă absolut fabuloasă în Coreea de Nord. 

Deși în Coreea de Nord se moare efectiv de foame, Kim Jong-un se răsfață cu mâncăruri rafinate, coniac Hennessy și brânză elvețiană.

În tren se află și Mercedesul blindat al dictatorului, dar și un alt vehicul în care este și … o baie mobilă! 

Până acum, Kim și-a folosit trenul pentru călătorii în Rusia, China și Vietnam, dar și pentru a se deplasa între palatele sale (unele dintre ele fiind subterane).


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni