• PRO TV
  • Uite cum arata fosta resedinta a unei legende a boxului - Mike Tyson FOTO

Uite cum arata fosta resedinta a unei legende a boxului - Mike Tyson FOTO

Uite cum arata fosta resedinta a unei legende a boxului - Mike Tyson FOTO

Superba vila de lux din Ohio in care boxer Mike Tyson a locuit cand era bogat si faimos, este parasita de peste 10 ani. Matasea broastei a pus stapanire pe piscina interioara, iar praful si frunzele au luat in stapanire imensa resedinta intinsa pe o suprafata de 10.000 de metri patrati.  

Iata in cifre cum a fost resedinta din Southington, in apropiere de Ohio, a lui Mike Tyson: 60 de acri (aproximaiv 250 de mii de metri patrati), pe care se afla vila imensa (10.000 de metri patrati) dotata cu cinci dormitoare, piscina interioara, bai, covoare imense, tavane placate cu aur.

Domeniul a fost achizitionat in 1989 pentru suma de 300.000 de dolari si vandut in 1999 lui Paul Monea pentru 1,3 milioane de dolari, insa noul proprietar nu a apucat sa locuiasca acolo, mai ales ca in 2003 a fost arestat de FBI.

Vila mai dispunea, printre altele, de un garaj care putea adaposti opt limuzine, teren de baschet cu tribune, sala de mese, terasa, un spatiu special amenajat pentru lei, pe care Tyson ii avea ca animale de companie.
Un lux desantat ajuns in paragina!

Michael Gerard "Mike" Tyson, boxer american pensionat, a fost campion de necontestat la categoria grea si mai detine un record absolut - a fost cel mai tanar boxer care a castigat WBC, WBA şi IBF, titluri mondial la categoria grea.
El a castigat titlul WBC, cand avea 20 de ani, 4 luni si 22 zile, dupa ce a invins Trevor Berbick de un TKO in runda a doua.

De-a lungul carierei sale, Tyson a devenit bine-cunoscut pentru stilul feroce in care boxa, precum si datorita comportamentului sau controversat atat în interiorul cat si in afara ringului.
El a fost primul boxer de la categoria grea care a detinut trei titluri simultan -  WBA, WBC şi IBF. Tyson este considerat a fi fost unul dintre cei mai mari boxeri la categoria grea din toate timpurile.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni