• PRO TV
  • O vedetă cunoscută din România, surprinsă că-și ținea cheile de la mașina la sutien

O vedetă cunoscută din România, surprinsă că-și ținea cheile de la mașina la sutien

O vedetă cunoscută din România, surprinsă că-și ținea cheile de la mașina la sutien

Este sfârșit de săptămână, iar noi am pregătit un nou episod din emisiunea Trending Review, prezentată de Alex Daragiu, unde discutăm și analizăm topul preferințelor de pe Youtube ale românilor. 

Nu contează că topul trendingului românesc este în continuare dominat de manele, pentru că este în ton cu 1 mai, doar că de data asta lipsesc grătarele și aduarile în grup. 

La fel ca săptămâna trecută, Jador și Culita, alături de Florin Salam împreună cu fiica sa, rămân în topul preferințelor pe care le-au avut românii. Trebuie să recunoaștem că cele două piese sunt un real succes, iar artiștii merită felicitați, pentru că nu-i ușor să aduni peste 4 milioane de vizualizări în așa scurt timp.

Travis Scott sparge granițele țării noastre și intră în trendingul romanesc cu piesa THE SCOTTS, care lansată în urmă cu câteva zile, a reușit să adune 13 milioane de vizualizări, și chiar merită ascultată. 

Tot printre clipurile prezentate pe youtube, o cântăreață cunoscută din România a fost surprinsă că-și ținea cheile de la mașină la sutien. Despre cine este vorba?

Vezi episodul 27 din Trendig Review:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni