• PRO TV
  • Gerard Butler, de nerecunoscut la 50 de ani! Cum arată acum celebrul actor din filmul „300”

Gerard Butler, de nerecunoscut la 50 de ani! Cum arată acum celebrul actor din filmul „300”

Gerard Butler, de nerecunoscut la 50 de ani! Cum arată acum celebrul actor din filmul „300”

În anul 2007, odată cu apariția în filmul „300 – Eroii de la Termopile”, Gerard Butler reușea să cucerească nu doar întreaga lume cinematografică, ci și inimile a milioane de femei din întreaga lume.

În filmul care a primit numeroase premii, Gerard Butler îl interpreta pe Regele Leonidas și avea un corp bine lucrat la sală și abdomenul plin de pătrățele. Acum, ajuns la 50 de ani, celebrul actor este schimbat total, iar în cele mai recente fotografii realizate de paparazzi este chiar de nerecunoscut.

Actorul scoțian, care acum locuiește în SUA, a fost surprins în timp ce se pregătea să plece să facă surfing în Malibu și stătea de vorbă cu Josh Brolin și cu soția acestuia, Kathryn Boyd, care ieșiseră să se plimbe cu fetița lor, Westlyn.

În imaginile realizate la sfârșitul lunii aprilie, Gerard Butler apare purtând șapcă, tricou, pantaloni scurți și papuci, însă ce i-a surprins pe fanii din întreaga lume este aspectul neîngrijit al actorului, care pare că nu s-a mai tuns și nu s-a mai bărbierit de foarte mult timp.

foto: Profimedia Images

Vezi și: 

 

O puștoaica de 16 ani a devenit regina Tik Tok-ului în lume. Cine e și ce face pentru 60 de milioane de urmaritori

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni