• PRO TV
  • Imaginea pe care fanii lui Smiley au așteptat-o cu nerăbdare. Cum s-a pozat alături de Gina Pistol

Imaginea pe care fanii lui Smiley au așteptat-o cu nerăbdare. Cum s-a pozat alături de Gina Pistol

Imaginea pe care fanii lui Smiley au așteptat-o cu nerăbdare. Cum s-a pozat alături de Gina Pistol

După câțiva ani în care au evitat să ofere vreo informație despre relația lor, Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund și apar din ce în ce mai des împreună. 

De Paști, cei doi au postat o imagine pe conturile de socializare cu ei doi, urându-le sărbători fericite fanilor lor. A urmat un clip în care s-a lăsat tuns de către iubita lui, iar în urmă cu câteva ore Smiley a publicat o fotografie foarte sugestivă.

În respectiva poză, cântărețul și frumoasa vedetă apar împreună, îmbrățișându-se și cu zâmbetul pe buze, dovadă că relația lor este una puternică și frumoasă. ”Va fi bine” a fost mesajul care a însoțit poza, iar fanii nu au întârziat să comenteze, printre aceștia aflându-se și numeroși artiști din țară, precum Antonia, Geanina Ilies, Adda sau Giulia.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

va fi bine!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on


”Așa da, sunteți frumoși”, ”Să vă iubiți mult”, ”O poză frumoasă cu doi oameni frumoși”, ”M-am topit” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratori. În doar câteva ore, imaginea a strâns peste 136.000 de aprecieri. 

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Anul trecut, în schimb, Smiley a recunoscut într-un interviu pentru revista Unica relația cu Gina. 

Sursa foto: instagram.com/Smiley_Omul

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni