• PRO TV
  • Cel mai tare show de Revelion -  “L!ve Revolution” FOTO

Cel mai tare show de Revelion -  “L!ve Revolution” FOTO

Cel mai tare show de Revelion -  “L!ve Revolution” FOTO

Asa cum se intampla in fiecare an, Piata Revolutiei a fost si la inceput de 2011 scena celui mai tare eveniment de Revelion. DJ-ii ProFM George Vintila si Marius Onuc, dar si Sara si Nicolai, gazdele show-ului din acest an, au avut super invitati pentru cei aflati in Piata Revolutiei.

Pe scena “L!ve Revolution” au urcat Alexandra Stan, Anya, Antonia, Trupa Zero, Alex Velea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj si Loredana. Desi in termometru nu au fost foarte multe grade, baletul Dansez pentru tine coordonat de Edi Stancu a fost acolo pentru a incinge atmosfera.

 Cei care au ales sa-si petreaca Revelionul in Piata Revolutiei au intrat in 2011 sub o ploaia de artificii care a luminat, la propriu, cerul. Intregul eveniment a fost difuzat integral de MTV Romania incepand cu ora 22:00, iar ProTV si AcasaTV au avut si ele interventii live din Piata Revolutiei. Internautii au putut si ei urmari evenimentul pe mtv.ro, profm.ro, procinema.ro si protvi.ro.

121 de romani au avut parte de un tratament aparte in ultima noapte din an. Ei au avut sansa sa-si petreaca Revelionul “L!ve Revolution” intr-un cort special amenajat pentru ei.

Click AICI ca sa vezi interviul cu Alexandra Stan, celebra interpreta a hiturilor "Mr. Saxobeat" si "Lollipop"!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni