• PRO TV
  • Cristina Ich și-a înnebunit fanii cu o poză. „Cum sa arăți așa superb la 5 ani?”

Cristina Ich și-a înnebunit fanii cu o poză. „Cum sa arăți așa superb la 5 ani?”

Cristina Ich și-a înnebunit fanii cu o poză. „Cum sa arăți așa superb la 5 ani?”

Frumusețea e o stare normală la Cristina Ich, iar asta nu e de ieri, de azi. Iubita lui Alexandru Pițurcă și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o fotografie din copilărie.

Cristina Ich este de o frumusețe răpitoare, însă părinții ei au fost primii care au intuit că ar putea face carieră în modeling. Iubita lui Alex Pițurcă a „scormonit” în cutia cu amintiri și a dat peste o poză veche, alb-negru, făcută pe când ea avea doar 5 ani.

A pus-o pe Instagram și 70.000 de oameni au apreciat că era fermecătoare încă din fragedă pruncie.

În privirea ta de atunci pot citi același suflet pur de copil care ți-a rămas până în ziua de astăzi și pe care l-ai păstrat dincolo de obstacolele vieții sau răutățile ce te înconjoară... ceea ce este o raritate în zilele noastre. Ești o femeie specială și sunt fericită datorită faptului că învăț zi de zi ceva nou și frumos de la tine”, a comentat o admiratoare.

Cum să arăți așa superb la 5 ani?”, a spus alta. Cum? Părinții ei sunt de vină, asta-i clar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În octombrie anul trecut Cristina Ich a devenit mamă. Băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă, Noah, este acum raza lor de soare. Chiar dacă au o relație cu multe urcușuri și coborâșuri.

Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun! Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Nu e glumă, am tras mult să fiu OK, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa e când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe, te mănâncă porcii”, a anunțat Cristina Ich pe Instagram, la o lună după ce a devenit mamă.

Supărarea a fost de scurtă durată.

Ne-am împăcat! A fost o despărţire de 5 minute. În lăuzie, se întâmplă. Hormonii. Mă despart de cinci ori pe zi. M-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa e la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc”, a spus Cristina Ich. 

Fotografii: @cristina_ich

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: „Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni