• PRO TV
  • Cum s-a pozat Madonna în ciuda zvonurilor că și-ar fi pus implanturi fesiere 

Cum s-a pozat Madonna în ciuda zvonurilor că și-ar fi pus implanturi fesiere 

Cum s-a pozat Madonna în ciuda zvonurilor că și-ar fi pus implanturi fesiere 

Madonna a dezvăluit că urmează un tratament pentru regenerare, după ce a suferit dureri extrem de mari din cauza unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Regina Pop, în vârstă de 61 de ani, a făcut anunțul prin intermediul paginilor sale de socializare oficiale, alături de două imagini foarte sexy cu ea în lenjerie intimă.

"În sfârșit, voi primi tratamentul meu regenerativ pentru cartilajul meu lipsă !!" Madonna a scris, adăugând: "Aș sări în sus și în jos, dacă aș putea, după 8 luni de durere! Urați-mi noroc!"

Pe lângă operația la genunchi care a afectat-o recent pe Madame X World Tour, Madonna a mai susținut săptămâna trecută că a suferit de coronavirus în timpul turneului, dar ea a considerat  că are doar o „gripă foarte rea”.

În ianuarie anul trecut, fanii au întrebat dacă artista  și-a făcut implanturi fesiere, după ce a apărut la celebrul bar din New York Stonewall Inn, în ajunul Anului Nou.

Mulți au observat formele ei schimbate și s-au dus la secțiunea de comentarii pentru a-și exprima gândurile.

Când bloggerul de gossip Perez Hilton a postat videoclipul, fanii au scris lucruri de genul: „Oh, Doamne, Madonna, de ce ți-ai pus fundul acela oribil?”

Un alt comentariu a spus: „Da, cred că ți-ai pus implanturi fesiere. Arată atât de fals. Orice ar face-o pe ea fericită ", în timp ce un altul a spus: „Pare că are o pernă acolo."

Madonna nu a confirmat și nici nu a negat zvonurile intervenției chirurgicale.

În urma speculațiilor de pe internet cu privire la faptul că ea și-a pus sau nu implanturi fesiere Madonna a părut să răspundă într-o postare vagă pe Instagram.

"În căutarea disperată a validării  ..." a spus ea, sub o imagine a ei. Mulțumesc 2019! Va fi un an uimitor! # 2019 # libertate #respect #nofear #nodiscrimination."
Foto: Getty

Pe protvplus.ro, poți vedea toate emisiunile preferate, online și gratuit: 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni