• PRO TV
  • Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. A provocat un accident

Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. A provocat un accident

Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. A provocat un accident

Margherita de la Clejani, fiica celebrilor muzicieni Viorica și Ioniță Manole, a provocat un accident rutier sâmbătă dimineață, în București. Polițiștii au descoperit că tânăra consumase anterior substanțe interzise.

Margherita de la Clejani conducea bolidul personal pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, dimineața devreme. În jurul orei 6.00, ea a lovit un autoturism staționat pe marginea drumului. 

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au testat-o pentru cosumul de alcool, însă rezultatul a fost negativ. Însă, tânăra prezenta un comportament bizar și a fost testată pentru consumul de droguri, scrie cancan.ro. În urma testelor specifice a rezutat că Margherita consumase droguri înainte de a se urca la volan.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice”, se arată în comunicatul Poliției.

Fiica muzicienilor din Clejani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise (art. 336 alin. 2 din Codul Penal).

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Home Workout - episodul 2: În cuplu antrenamentele pot fi mai eficiente. Exerciții pentru pectorali și biceps

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni