• PRO TV
  • Brad Pitt nu mai este bărbatul fatal din trecut! Cum a ajuns să arate actorul la 56 de ani

Brad Pitt nu mai este bărbatul fatal din trecut! Cum a ajuns să arate actorul la 56 de ani

Brad Pitt nu mai este bărbatul fatal din trecut! Cum a ajuns să arate actorul la 56 de ani

Pandemia de coronavirus a ținut în loc toată planeta, multe țări fiind, timp de cel puțin o lună, în stare de urgență, astfel că populația nu a mai putut ieși din case.

Rămași autoizolați la domiciliu, oamenii nu s-au mai îngrijit așa cum o făceau înainte de pandemie, când mergeau la saloanele de înfrumusețare, iar cele care au avut cel mai mult de suferit au fost vedetele.

Odată încheiată starea de urgență, celebritățile au ieșit din nou din case, iar paparazzi au fost u ochii în patru, pentru a surprinde cele mai bune cadre. Așa se face că Brad Pitt a fost fotografiat zilele trecute în fața propriei locuințe, actorul de 56 de ani fiind de nerecunoscut.

În fotografiile făcute publice de Profimedia se poate observa că Brad Pitt nu s-a mai tuns de foarte mult timp și că actorul nu pune acum nici mare preț pe hainele pe care le poartă. Fostul partener al Angelinei Jolie a ieșit din casă îmbrăcat cu o pereche de blugi largi și rupți și cu o cămașă foarte largă, Brad Pitt având un aspect neîngrijit. În imaginile din Malibu, alături de celebrul actor apare și rockerul Flea de la Red Hot Chili Pepper.

Vezi și: Facem Level – episodul 4: Gami a condus periculos în cursa de GTA 5. O răsturnare de situație a urmat

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni