• PRO TV
  • Lady Gaga, surprinsă de paparazzi alături de iubit: “Nu am ajuns așa sus în carieră pentru că sunt drăguță”

Lady Gaga, surprinsă de paparazzi alături de iubit: “Nu am ajuns așa sus în carieră pentru că sunt drăguță”

Lady Gaga, surprinsă de paparazzi alături de iubit: “Nu am ajuns așa sus în carieră pentru că sunt drăguță”

Lady Gaga nu a ținut niciodată cont de tendințe și s-a îmbrăcat fix așa cum și-a dorit. Am putea spune chiar că ea a stabilit unele tendințe. Cântăreața este conștienta de faptul că nu are un trup perfect, însă asta nu o împiedică să poarte ținute mulate, decupate sau decoltate.

Fix într-un astfel de outfit au surprins-o paparazzii la o plimbare alături de iubitul ei, Michael Polansky. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a ieșit la o cafea “to go” într-un outfit sport: o bustiera cool și o pereche de colanți. Deși nu are un abdomen tocmai fit, Lady Gaga nu pare deloc stresată de acest aspect. Ba chiar a ținut să precizeze de curând, într-un interviu, că nu aspectul fizic a adus-o atât de sus în carieră.  

Sursa foto: PROFIMEDIA

“Chiar dacă uneori port ținute sumare și iată-mă aici fară pantaloni pe mine și cu niște încălțări uriașe în picioare, aș vrea să spun că pentru mine definiția frumuseții a fost întotdeauna diferită față de curentul principal. Mă îmbrac fix cum am chef, îmi fac părul cum vreau și machiajul la fel”, spunea Gaga într-un interviu acordat de curând, odată cu lansarea noului album. 

“În niciun caz nu aș vrea să transmit mesajul, mai ales tinerilor, că trebuie să fii perfect din punct de vedere fizic ca să fii o persoană frumoasă. Eu nu am ajuns aici pentru că sunt drăguță. Eu fac muzică, creierul m-a adus aici, inima și multă muncă”, a adăugat cântăreața.

Sursa foto: Profimedia, Getty

Vezi VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni