• PRO TV
  • Polițistul care a șocat America a rămas fără soție. De ce și-a părăsit Kellie May Chauvin bărbatul

Polițistul care a șocat America a rămas fără soție. De ce și-a părăsit Kellie May Chauvin bărbatul

Polițistul care a șocat America a rămas fără soție. De ce și-a părăsit Kellie May Chauvin bărbatul

Derek Chauvin a fost concediat și arestat pentru uciderea prin asfixie a lui George Floyd. Acum, fostul polițist a fost părăsit de soție.

La 3 zile de la oribila crimă care a șocat America, Kellie May Chauvin a anunțat că își părăsește bărbatul. Femeia s-a ținut de cuvânt și a intentat divorț, după 10 ani de mariaj cu Derek Chauvin. Fostul polițist se află în arest, fiind acuzat de omor prin imprudență. La 25 mai 2020 a ucis un bărbat de culoare în timpul unei arestări. 

Conform legiștilor, moartea lui George Floyd a survenit prin asfixie, fiindcă ofițerul s-a așeat cu genunchiul pe gâtul lui și l-a imobilizat vreme de 8 minute și 46 de secunde.

Citește și: Madonna, reacție virulentă pe internet după ce poliția a ucis un om pe stradă

Prin intermediul unui purtător de cuvânt, Kellie May Chauvin a transmis condoleanțe familiei lui George Floyd și a cerut respectarea vieții private în această perioadă grea pentru ea.

Conform TMZ, femeia nu vrea pensie alimentară de la fostul soț, cu care nu are copii. A solicitat, în schimb, împărțirea în mod egal a bunurilor pe care le-au obținut în timpul mariajului și revenirea la numele de dinainte de căsătorie. Totodată, ea a cerut să-i revină casa lor din Windermere, Florida.

FOTO: Profimediaimages.ro

Kellie May Chauvin are 46 ani și este originară din Laos. Fost model, femeia a concurat în 2018 pentru titlul Mrs. Minnesota și a devenit prima reprezentantă a poporului Hmong (popor asiatic cu origini chinezești) care câștigă acest concurs. În 2019 a concurat din nou.

Derek Chauvin riscă ani grei de închisoare, după intervenția brutală asupra unui om care nu se opusese arestării. Fapta sa a generat un val de proteste în peste 15 state americane. Poliția a fost repede depășită de situație în Minneapolis, orașul tragediei, astfel că a intervenit Garda Națională.

FOTO: Getty Images

Mii de arestări au fost făcute în ultima săptămână în rândul protestatarilor care au devenit violenți. Unii au distrus și incendiat mașini, în timp ce alții au spart mai multe magazine, profitând de haosul din timpul protestelor.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni