• PRO TV
  • Ducesa de Devonshire, hartuita la 90 de ani de un pensionar indragostit!

Ducesa de Devonshire, hartuita la 90 de ani de un pensionar indragostit!

Ducesa de Devonshire, hartuita la 90 de ani de un pensionar indragostit!

Fara indoiala, ducesa ar fi fost o partida buna. Este bogata, educata, ii curge sange albastru prin vene, este o prezenta placuta si are foarte multi prieteni in lumea buna. Faptul ca ducesa se apropie cu pasi repezi de aniversarea a 91 de ani nu poate fi un obstacol pentru un admirator insistent.

Pensionarul care ii face curte asidua de multa vreme si a cerut-o chiar si in casatorie a descoperit insa ca si ducesa are o vointa de fier. Zilele trecute, magistratii britanici au obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Michael Andrews, in varsta de 75 de ani, dupa ce ducesa a chemat politia, noteaza Dailymail.com.

Domnul Andrews, care locuieste intr-o casuta modesta la 80 de mile de York, nu mai are voie sa se apropie de castelul Chatsworth unde isi are domiciliul ducesa cu ochi albastri si par argintiu, nici sa ii trimita mesaje sau sa ii dea telefon.

Cei doi s-au cunoscut intamplator in noiembrie anul trecut la castelul Chatsworth, au schimbat cateva cuvinte, apoi s-au despartit. In mod evident, Michael Andrews a ramas foarte impresionat si a tot cautat-o pe ducesa, a cerut-o in casatorie, iar dupa ce a fost refuzat, a bombardat-o cu nenumarate mesaje si apeluri telefonice.

Avocatul lui Andrews, Colin Byrne, a explicat: “Sentimentele clientului meu au fost si sunt sincere, dar, din pacate, nu sunt si reciproce”.

Ducesa Deborah Cavendish este vaduva lui Andrew Cavendish, al 11-lea duce de Devonshire, care a murit in 2004. Ea locuieste in Chatsworth, un castel superb, care este in posesia ducilor de Devonshire inca din 1549.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni