• PRO TV
  • Karmen, despre cel mai cumplit vis pe care l-a avut: „Se făcea că soțul meu își găsise pe altcineva”

Karmen, despre cel mai cumplit vis pe care l-a avut: „Se făcea că soțul meu își găsise pe altcineva”

Karmen, despre cel mai cumplit vis pe care l-a avut: „Se făcea că soțul meu își găsise pe altcineva”

Karmen, fiica lui Adrian Minune, trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de iubire cu Bogdan Căplescu, bărbat alături de care a devenit și mămică, ei având împreună o fetiță, Sofia.

Chiar dacă relația lor merge foarte bine, Karmen le-a dezvăluit zilele trecute fanilor ei de pe rețelele de socializare un coșmar cumplit pe care l-a avut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând. Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice, mă refer la... nu știu, orice: succesul, faima, banii, absolut orice. Dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că, pentru mine, soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, cei dragi înseamnă iubirea. Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-am trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim”, a spus Karmen pe Instagram, într-un story, potrivit România TV.

foto: Instagram Karmen

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni