• PRO TV
  • Decizia luată de What’s UP după ce și-ar fi agresat un vecin! Ce a făcut artistul pe Instagram

Decizia luată de What’s UP după ce și-ar fi agresat un vecin! Ce a făcut artistul pe Instagram

Decizia luată de What’s UP după ce și-ar fi agresat un vecin! Ce a făcut artistul pe Instagram

A fost unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră, însă acțiunile lui What’s UP din ultima vreme l-au îndepărtat de fani și de topurile muzicale și l-au adus în centrul atenției doar atunci când a fost implicat în vreun scandal.

Dacă la finalul anului trecut a fost încătușat și dus la secție de oamenii legii, pentru că și-ar fi agresat atât iubita, cât și pe polițiști, acum What’s UP a intrat într-un conflict cu vecinii lui, după cum notează jurnaliștii de la Playtech.

Potrivit sursei citate, în seara zilei de 8 iunie, artistul asculta muzică în propria locuință, dar volumul era dat prea tare, iar vecinii i-au atras atenția că este un zgomot infernal. Deranjat că aceștia se iau de el, What’s UP ar fi sărit la bătaie și l-a agresat pe un vecin care era cu un copil în brațe. Vecinii cântărețului au sunat imediat la 112, iar singurii care l-au putut calma pe acesta au fost polițiștii.

Imediat după ce conflictul a ajuns în presă, What’s UP a luat o decizie care i-a uimit pe fanii lui din mediul online: și-a șters toate pozele de pe Instagram.

Vezi și: Transformările vedetelor: Macaulay Culkin, drumul de la puștiul adorat de întreaga planetă la dependent de heroină. Cum arată acum

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni