• PRO TV
  • A trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Maluma, dar acum a devenit iubita lui Neymar. Cine e Natalia Barulich

A trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Maluma, dar acum a devenit iubita lui Neymar. Cine e Natalia Barulich

A trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Maluma, dar acum a devenit iubita lui Neymar. Cine e Natalia Barulich

Maluma și Natalia Barulich a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Maluma, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după doi ani de relație.

În prezent, se pare că frumoasa Natalia Barulich formează un cuplu cu Neymar, fotbalistul echipei Paris Saint-Germain. 

Bruneta este cea care a confirmat că între ea și Neymar s-a înfiripat o idilă și asta după ce a postat pe Instagram Story un mesaj dedicat fotbalistului. 

"Toată lumea știe cât de extraordinar de talentat ești, dar ar fi minunat dacă ar putea vedea si cât frumos este sufletul tău. Ai tot respectul si admirația mea." a scris Natalia Barulich. Natalia și Neymar au devenit un cuplu la trei luni de la despărțirea brunetei de celebrul cântăreț Maluma.

Natalia Barulich provine dintr-o familie bogată și a pozat în mai multe reviste de renume, printre care se numără FHM și Esquire. În plus, frumoasa brunetă a participat și la Miss California. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️????

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ???? (@natalia) on


Videoclipul piesei "Felices los 4", unde l-a și cunoscut pe Maluma, nu este primul în care a apărut Natalia. În trecut, aceasta a fost protagonistă și în "Work Bitch", hit ce apaține lui Britney Spears. 

Natalia și Neymar s-au cunoscut la o petrecere aniversară, organizată în cinstea fotbalistului, la care Maluma a fost invitat să cânte.  Vezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni