• PRO TV
  • Pamela Anderson, maraton sexual cu fostul ei iubit! Dezvăluiri incredibile din intimitate

Pamela Anderson, maraton sexual cu fostul ei iubit! Dezvăluiri incredibile din intimitate

Pamela Anderson, maraton sexual cu fostul ei iubit! Dezvăluiri incredibile din intimitate

În vara anului trecut, după o relație care a durat doi ani, Pamela Anderson și fotbalistul Adil Rami și-au spus „La revedere”, fosta actriță afirmând că a fost abuzată fizic și psihic de partenerul ei.

Potrivit informațiilor care au apărut anul trecut în presa mondială, Pamela Anderson a spus despre fostul ei iubit că acesta era paranoic, gelos și sociopat, afirmând totodată că bărbatul este un monstru și, deși o înșela, o ținea ca pe o prizonieră: „M-a păcălit și m-a trădat, am trăit o mare minciună. Sunt devastată, după ce am aflat că el trăia o viață dublă. Cum putea controla inima și mintea a două femei simultan? E cel mai mare monstru”.

Imediat după dezvăluirile făcute de Pamela Anderson, Adil Rami s-a apărat printr-un mesaj postat pe Instagram, afirmând că el luptă împotriva violenței domestice și că nu ar răni niciodată o femeie: „Am fost șocat. Acuzațiile sunt complet false. Ce face ea este dezgustător. A mers prea eparte”.

În vârstă de 52 de ani, Pamela Anderson este acum din nou în centrul atenției, după ce Aleksandr Kokorin, coleg cu Adil Rami la formația rusă PFC Sochi, a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 34 de ani a vorbit în vestiar despre partidele e amor cu fosta actriță.

„Adil Rami ne-a spus multe lucruri interesante despre Pamela. În mod normal, toți băieții au fost interesați de cum era în pat. Ne-a zis că a fost cea bună femeie din viața lui și că au făcut sex de 12 ori într-o noapte”, a afirmat Aleksandr Kokorin.

foto: Profimedia Images

Vezi și: 


 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni