• PRO TV
  • Cu cine s-a cuplat Brian Austin Green după ce a fost părăsit de Megan Fox. Fanii cuplului, șocați de alegerea bizară

Cu cine s-a cuplat Brian Austin Green după ce a fost părăsit de Megan Fox. Fanii cuplului, șocați de alegerea bizară

Cu cine s-a cuplat Brian Austin Green după ce a fost părăsit de Megan Fox. Fanii cuplului, șocați de alegerea bizară

Brian Austin Green și Megan Fox au format unul dintre cele mai frumoase și sexy cupluri de la Hollywood vreme de 10 ani. Împreună au trei copii, însă de curând cei doi s-au despărțit definitiv. Aparent, Megan Fox a fost cea care l-a părăsit pe Brian Austin Green pentru rapperul Machine Gun Kelly.

Dar se pare că și Brian Austin Green  și-a găsit o nouă... parteneră. Fanii au fost efectiv șocați când au văzut că preferatul lor a fost surprins alături de Courtney Stodden, cunoscută și ca „mireasa minoră”. Aceasta nu are o reputație tocmai buna în showbiz, fiind cunoscută pentru faptul că s-a căsătorit la numai 16 ani (acum are 25) cu un bărbat de 52 de ani. Este vorba despre un actor cunoscut din popularul serial Lost - Doug Hutchinson. Relația lor a fost plină de năbădăi, cu multe răsturnări de situație, despărțiri și împăcări, însă într-un final cei doi și-au spus adio. În 2016, cei doi au trecut printr-un moment dramatic: urmau să devină părinți, însă Courtney a pierdut sarcina. 

Sursa foto: Profimedia

Dacă Megan Fox e considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, Courtney are reputația de a fi o femeie vulgară, care poartă ținute indecente pentru a atrage atenția paparazzilor.

Brian Austin Green a povestit că a stat mai multă vreme la distanță de soția sa, care s-a aflat pe platourile de filmare ale unui nou film. La întoarcere, aceasta i-a mărturisit că s-a simțit mai bine singură și că ar vrea să ia o pauză.

Megan Fox a fost surprinsă de paparazzi alături de noul ei iubit, dovedindu-se astfel că nu este un simplu zvon că și-a părăsit soțul pentru Machine Gun Kelly.
Vezi PROFIL DE CELEBRITATE -  MEGAN FOX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni