• PRO TV
  • Iubita lui Jason Derulo, apariție incendiară la un restaurant. A purtat o rochie cu decolteu amplu și a atras toate privirile

Iubita lui Jason Derulo, apariție incendiară la un restaurant. A purtat o rochie cu decolteu amplu și a atras toate privirile

Iubita lui Jason Derulo, apariție incendiară la un restaurant. A purtat o rochie cu decolteu amplu și a atras toate privirile

Despre Jason Derulo și noua lui iubită, Jena Frumes, se poate spune că formează unul dintre cuplurile momentului. 

Perioada petrecută în izolare în casa artisului, din cauză pandemiei de coronavirus, nu a făcut decât să le sudeze și mai mult relația lui Jason Derulo și Jenei Frumes.

Acum că restricțiile s-au mai relaxat, Jason și Jena au profitat din plin și și-au reluat escapadele nocturne. Cei doi îndrăgostiți au petrecut împreună la restaurantul Catch, din Los Angeles, și au făcut deliciul paparazzilor, dar și al cliențiolor care se aflau acolo. 

Elegant și asortat din cap până în picioare, Jason Derulo a optat pentru un costum argintiu cu negru, însă nu el a fost atracția serii. Toți ochii au fost ațintiți asupra Jenei. Decolteul amplu și rochia mini, mulată, i-au pus în evidență silueta. 



Sursa FOTO: Profimedia


Conștientă de atuurile sale fizice, Jena pare că adoră să poarte ținute cât mai mulate și decoltate. Nu puține vedete au curajul să se îmbrace așa la o simplă ieșire la restaurant. 
 


Sursa FOTO: Profimedia


Mulatra cu ochi albaștri are 3,8 milioane de fani pe rețelele socializare.

Jason Derulo și Jena Frumes nu au comentat public statusul relației lor, dar au postat numeroase clipuri în care apar antrenându-se împreună. 



Vezi și: How to Tik Tok - episodul 5

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni