• PRO TV
  • PRO TV aduce distracția la tine acasă în cel mai mare concert drive-in: THE CONCERT drive-in

PRO TV aduce distracția la tine acasă în cel mai mare concert drive-in: THE CONCERT drive-in

PRO TV aduce distracția la tine acasă în cel mai mare concert drive-in: THE CONCERT drive-in

Muzica este cea care ne aduce împreună și dă startul celor mai tari petreceri! 

Toate visurile pot prinde contur atunci când ne lăsăm purtați de vibrația muzicii. Global Records aduce cei mai iubiți artiști din țară pe aceeași scenă. Cel mai mare concert drive-in, din România, va fi în parcarea principală de la Romexpo pe 26, 27 și 28, dar și LIVE pe protvplus.ro.

Pe 28 iunie o parte din magia spectacolului THE CONCERT drive-in va fi transmisă pe PRO TV.

Cu Vorbește Lumea mergi la cel mai mare concert de drive-in din România! Înscrie-te în CONCURS


UPDATE: THE CONCERT drive-in se reprogramează pentru 26, 27 și 28 iunie

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a prognozei pentru următoarele zile, evenimentul THE CONCERT drive-in va fi amânat o săptămână și va avea loc pe 26, 27 și 28 iunie, în parcarea principală de la Romexpo. 

Deoarece experiența THE CONCERT drive-in a fost gândită în detaliu, pentru ca publicul să se poată bucura de muzică, de show-uri live și de activări inedite, a fost decisă reprogramarea pentru weekendul viitor.

Line-up-ul și condițiile de participare rămân aceleași, accesul se va face începând cu ora 19:00, iar biletele achiziționate sunt valabile pentru 26, 27 și 28 iunie.


Irina Rimes este unul dintre artiștii care va face scena să vibreze: "Dacă există ceva de care mi-a fost dor în perioada izolării sunt concertele. În sfârșit, am marea plăcere să-mi invit publicul la un concert inedit, care promite sa ne aducă înapoi energia de care aveam nevoie atât noi, cât și voi. Pregătim mare rockăreală și sper să rămână un concert de referință, mai ales că pentru noi e și primul de acest fel”.


Duminică, 28 iunie, după miezul nopții, putem vedea pe PRO TV o parte din concertul revoluționar și vom simți energia melodiilor interpretate de artiștii prezenți la eveniment. “Mi-a fost foarte dor să fiu pe scenă, așa că ne vedem pe 27 iunie cu super multă energie și muzică bună, la THE CONCERT drive-in, la Romexpo”, a spus INNA.

THE CONCERT drive-in va fi LIVE pe protvplus.ro și putem urmări cu toții cele trei zile magice, începând cu ora 21:00.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni