• PRO TV
  • Andrei Ștefănescu are coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel! Și altă vedetă ar fi infectată

Andrei Ștefănescu are coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel! Și altă vedetă ar fi infectată

Andrei Ștefănescu are coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel! Și altă vedetă ar fi infectată

Ziua de 18 iunie a fost una de groază pentru multe vedete din țara noastră: Marcel Pavel a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv, astfel că toate celebritățile care au intrat în contact cu el în ultimele zile au intrat în panică.

Prima vedetă despre care s-a spus că este infectată cu noul coronavirus, după Marcel Pavel, a fost Ozana Barabancea, iar apoi au apărut informații că lista ar fi mult mai lungă și pe ea s-ar regăsi mai mulți actori și cântăreți.

Potrivit informațiilor oferite de Libertatea, Andreea Bălan, Monica Anghel și Cosmin Seleși au fost și ei testați pentru coronavirus, însă rezultatul lor a fost, din fericire, negativ. La fel de norocos ca ei nu a fost însă Andrei Ștefănescu: artistul este acum internat în spital, având coronavirus!

Jurnaliștii de la Impact anunță că în contact cu Marcel Pavel a intrat și actrița Adriana Trandafir, care a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul ar fi ieșit pozitiv.

Sursa citată mai notează că Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu aproximativ 150 de persoane în ultimele săptămâni, după ce a participat la mai multe emisiuni tv, dar și la petrecerea aniversară a soției lui.

foto: Agerpres

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google şi Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni