• PRO TV
  • Peste 150.000 de fani au fost alături de Vama, la concertul online Absolvirus

Peste 150.000 de fani au fost alături de Vama, la concertul online Absolvirus

Peste 150.000 de fani au fost alături de Vama, la concertul online Absolvirus

Vama, 4 ore și jumătate, piese cunoscute interpretate live, invitați de gală și dedicații pentru cei care le-au făcut anii de școală sau de facultate mai frumoși, fie ei colegi sau profesori. Așa a arătat tabloul Absolvirus, primul eveniment online dedicat absolvenților generației 2020!

Aseară, de la ora 19:00, Tudor Chirilă și colegii au dat startul distracției pe paginile de Facebook și YouTube ale formației, dar și pe protvplus.ro. 18 ani, Vara asta, Vama Veche, Să dansăm, Pe de rost sunt doar câteva dintre piesele pe care fanii le-au putut fredona de-a lungul serii, iar Gaudeamus Igitur a fost momentul care a decretat: absolvirea a avut loc!  

Seara a fost completată de invitații speciali care au împărtășit din amintirile lor și au transmis mesaje către absolvenți: Andreea Esca, Oana Gheorghiu, Alex Dima, Horia Tecău, Octav Gheorghe, Sorin Stratulat, Alex Petricean, Răzvan Crișan, Cristi Dănileț, Bogdan Halcu, Florin Chirculescu, Robert Marin și Grasu XXL.

Horia Tecău, unul dintre sportivii români recunoscuți în toată lumea pentru rezultatele obținute în proba de dublu în tenis, a declarat în cadrul intervenției live: ”E ok să greșești, să ceri ajutorul, nu înseamnă slăbiciune”. Pentru toți cei care vor absolvi în acest an, el a transmis: ”Fiți uniți. Tineți aproape unii de ceilalți. Trăiți momentul”.

Despre importanța oamenilor care te formează în viață, a discutat Andreea Esca, care a ținut să sublinieze: ”Ca să-ți găsești vocația e nevoie să te îndrume niște oameni. Cel mai important este să găsești acei mentori. Nu există o rețetă pentru a avea succes în viață”. 

Alex Dima, jurnalist România, te iubesc, a amintit despre importanța schimbării, încrederea în sine și faptul că niciodată nu este prea târziu: ”Dacă o luați pe un drum pe care nu vă simțiți confortabil, vă opriți și o luați de la capăt. Începeți să faceți bine în doze mici, încercați să faceți voluntariat. România este a noastră, a voastră”. 

Seara nu se putea încheia fără ca Tudor Chirilă să le spună tuturor absolvenților că are încredere în ei: ”Deși fiecare dintre noi voiam să vă transmitem un gând puternic, suntem siguri că sunteți foarte mișto și că puteți alege câte un mesaj pentru voi din ceea ce s-a discutat”. 

Peste 150.000 mii de fani  au fost alături de Vama în cele 4 ore și jumătate de spectacol, pe toate platformele online. Începând de astăzi, spectacolul va fi disponibil pe pagina de YouTube a formației pentru a putea fi vizionat de cei care-și vor dori să-și reamintească de Absolvirus Party! 

Vezi și: Scandalul vloggerilor continua - Trending Review cu Daragiu - Episodul 34

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni