• PRO TV
  • The Rock a vrut să le arate fanilor cum se pregătește friptura perfectă, dar ei l-au taxat imediat

The Rock a vrut să le arate fanilor cum se pregătește friptura perfectă, dar ei l-au taxat imediat

The Rock a vrut să le arate fanilor cum se pregătește friptura perfectă, dar ei l-au taxat imediat

Pe contul său de Instagram, Dwayne The Rock Johnson publică o mulțime de imagini și materiale video în care le arată fanilor ce mănâncă, dar și cum pregătește felurile preferate de mâncare. 

Recent, înainte de o sesiune intensă de antrenamente, The Rock a dorit să le arate fanilor cum pregătește masa, însă a făcut o greșeală care nu a rămas netaxată de fani. 

Conform Menshealth.com, vedeta a renunțat la deja celebrele platouri de sushi și clătite, în favoarea unei fripturi... matinale. 

De cele mai multe ori, Dwayne primește o mulțime de mesaje din partea celor care îi urmăresc contul de Instagram, multe dintre ele fiind de apreciere și susține. De această dată, unii dintre susținători au decis să critice modul în care vedeta a ales să își prepare masa. 

"Băiatule, nu mai folosi furculița de metal în tigaia nonaderentă" a fost mesajul transmis de unul dintre fanii vedetei.

"Exact! Am fost îngrozit când am văzut ce furculiță folosește", a susținut un altul.

"A fost primul lucru pe care l-am văzut și eu", a completat un alt utilizator.

Cei mai răutăcioși dintre ei i-au sugerat lui Dwayne The Rock Johnson să ia lecții de gătit pentru că nu știe deloc cum să pregătească o friptură.


Malițioși sau nu, fanii de pe Instagram ai lui Dwayne Johnson au dreptate în privința ustensilei de bucătărie folosite de acesta. Metalul poate zgâria tigaia nonaderentă, ii poate distruge suprafața specială, iar deteriorarea suprafeței determină eliberarea unor compuși toxici în alimentele preparare. Cele mai potrivite sunt cele din lemn.Vezi și VIDEO: Videochat - episodul 1


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni