• PRO TV
  • Roxen, declarații în exclusivitate după ce a fost agresată de iubit: “Am fost abuzată emoțional și șantajată”

Roxen, declarații în exclusivitate după ce a fost agresată de iubit: “Am fost abuzată emoțional și șantajată”

Roxen, declarații în exclusivitate după ce a fost agresată de iubit: “Am fost abuzată emoțional și șantajată”

Roxen, artista care trebuia să reprezinte România în 2020 la Eurovison, a obținut un ordin de interdicție împotriva iubitului ei. Aceasta a făcut plângere la poliție, iar acum vrea să traga un semnal de alarmă legat de violența domestică.

“Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzata emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare", a spus Roxen pentru www.protv.ro.

Cancan a scris că Roxen s-a plâns la Poliție de compotamentul violent al iubitului ei și că s-a ajuns la emiterea unui ordin judecătoresc introdus de Parchet. 
 
Astfel, în urma acestui ordin, fostul iubit al lui Roxen e obligat “să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, este decizia pe care au luat-o magistrații, prezentată de cancan.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni