• PRO TV
  • Le intră zeci de mii de dolari în cont când postează pe Tik Tok. Cine sunt cei mai bine plătiți tik tokeri din lume

Le intră zeci de mii de dolari în cont când postează pe Tik Tok. Cine sunt cei mai bine plătiți tik tokeri din lume

Le intră zeci de mii de dolari în cont când postează pe Tik Tok. Cine sunt cei mai bine plătiți tik tokeri din lume

Tik Tok-ul a devenit noua modalitate a oamenilor de a-și exprima gândurile și talentele. Numai că unii dintre utilizatori știu să-și valorifice activitate pe această platformă și, astfel, ajung să câștige zeci de mii de dolari pentru o postare. 

În 2017, o companie din Beijing a achiziționat pentru un miliard de dolari start-up-ul Musical.ly din Shanghai. Astăzi, aplicația TikTok are la bază vechea aplicație Musical.ly.

În cel mai scurt timp, Tik Tok a ajuns una dintre cele mai folosite platforme și este declarat ca fiind marele câștigător al izolării, având cele mai multe descărcări ale lunii martie.

Aproape toată lumea folosește aplicația, de la mic, la mare. Fie că își produc conținut original, fie că aleg să interpreteze scenic pe baza sunetului original, chiar și utilizatorii mai novice au măcar câțiva urmăritori. Sunt și personae care au înțeles cu adevărat cum funcționează această platformă și au ajuns să câștige sume frumoase cu ajutorul ei. Iată o listă a vedetelor Tik Tok cu cele mai mari încasări

1. Charli D’Amelio

Charli D’Amelio are 16 ani, este din Connecticut, Statele Unite și este cel mai urmărit tik toker, având 65,1 milioane de urmăritori. Aceasta primește pentru o singură postare 48.000 de dolari.

@charlidamelio

THANK YOU GUYS SO MUCH FOR 64 MILLION!! also please let me know who made this dance!!! ????

♬ Then Leave - BeatKing

2. Loren Gray

Cu peste 42,6 milioane de urmăritori pe Tik Tok, Loren Gray este una dintre veteranele platformei. Ea a început pe Musical.ly și a continuat să posteze lip-syncuri, cântând și dansând pe videouri de atunci. Conform cifrelor, Gray câștigă în jur de 42.208 dolari per postare. Cam asta este suma pe care o ceri când ești printre cei mai urmăriți oameni de pe Tik Tok. Loren Gray are 19 ani și este din Pennsylvania, Statele Unite.
 

@lorengray

that was hard

♬ HAHA - lil darkie

3. Zach King

Starul de 30 de ani nu este tocmai o vedetă Tik Tok convențională, deoarece este un pic mai mare de vârstă decât restul utilizatorilor în vogă.  Americanul Zach King are 42,2 milioane de urmăritori și primește 41,000 de dolari pentru o postare. 

@zachking

Happy Father Day! ##dadsoftiktok

♬ original sound - zachking

4. Riyaz Afreen

Influencer, actor și blogger al modei, Riyaz este primul din multe personalități indiene care ajung pe lista celor mai bine plătite vedete Tik Tok. Riyaz, în vârstă de 17 ani,  are 42,3 milioane de urmăritori și primește în jur de 35.000 de dolari per postare.

@riyaz.14

Woh sab toh thik hai par maine phone ulta pakra tha ???????? ##riyaz ##duetwithriyaz

♬ original sound - payalpanchal86

5. Addison Rae

Una dintre vedetele cu o evoluție foarte rapidă, Addison Rae se bucură de un real succes. Dansatoarea în vârstă de 19 ani câștigă estimativ 35.000 de dolari din fiecare postare, făcând parte din top 5 cei mai de succes oameni de pe Tik Tok. Addison are în jur de 47.000 de urmăritori.
 

@addisonre

@brycehall

♬ original sound - muzerradio


Sursă foto: Shutterstock

Vezi și: 
How to TikTok, episodul 5

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni