• PRO TV
  • Pierce Brosnan, surprins de paparazzi la plajă, în Hawaii. Cum a apărut actorul care l-a interpretat pe James Bond

Pierce Brosnan, surprins de paparazzi la plajă, în Hawaii. Cum a apărut actorul care l-a interpretat pe James Bond

Pierce Brosnan, surprins de paparazzi la plajă, în Hawaii. Cum a apărut actorul care l-a interpretat pe James Bond

Pierce Brosnan a fost fotografiat de paparazzi pe plajele însorite din Hawaii. Actorul, în vârstă de 67 de ani, s-a relaxat și s-a bucurat de o zi liniștită departe de aglomerația și forfota din marile orașe. 

Pierce Brosnan, actorul care l-a interpretat pe celebrul James Bond, profită de timpul liber și de faptul că perioada obligatorie de carantină s-a incheiat. 

După ce s-a supus regulilor și s-a aflat în autoizolare alături de soția sa, Keely Shaye Smith, în casa lor de pe insula Kauai, acum actorul își petrece timpul liber pe malul Oceanului Pacific. 

Pandemia de coronavirus și distanțarea socială și-au pus amprenta pe fizicul lui Pierce Brosnan. Actorul a fost surprins de paparazzi după ce a înotat în Ocean, iar pe chipul său se pot observa urmele trecerii timpului. Cu barba aproape albă și părul răvășit, Pierce Brosnan a fost fotografiat într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru celebrul și elegantul James Bond. 
 


Sursa FOTO: Profimedia


În ciuda faptului că se află pe o una dintre plajele din Hawaii, actorul nu pare tocmai vesel în imaginile realizate de fotografi. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului că în urmă cu doar câteva zile, acesta și-a pierdut doi prieteni apropiați. Aceștia au murit din cauza infectării cu noul coronavirus. 

"Eram prieteni de peste 45 de ani și sunt nașul fiului unuia dintre ei. Nu contează unde ești și cât de frumos este, tot îți este amenințată existența", a declarat actorul într-un interviu acordat publicației Parade, în care a vorbit despre coronavirus și dispariția celor doi prieteni ai săi.   Sursa FOTO: Profimedia

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Actorul și Keeley sunt căsătoriți din anul 2001.Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google şi Facebook

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni