• PRO TV
  • Cum a rămas Cătălina Grama "Jojo" cu o asimetrie a feței după ce a leșinat din cauza unei cure de slăbire

Cum a rămas Cătălina Grama "Jojo" cu o asimetrie a feței după ce a leșinat din cauza unei cure de slăbire

Cum a rămas Cătălina Grama "Jojo" cu o asimetrie a feței după ce a leșinat din cauza unei cure de slăbire

Cătălina Grama, cunoscută în showbiz-ul românesc ca Jojo, le-a făcut o mărturisire care i-a luat prin surprindere pe fani. Sătulă să i se tot spună că și-a mărit maxilarul, vedeta a dezvăluit că are o asimetrie a feței. Când era adolescentă a ținut o cură drastică de slăbire, a leșinat, iar în căzătură a suferit o lovitură puternică. 

„Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stangă a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile și fața în același timp). Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibula mai proeminentă pe partea stangă și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat)”, a spus Cătălina Grama „Jojo” pe Instagram.

Jojo le-a povestit fanilor coșmarul prin care a trecut cu ani în urmă și spune că s-a obișnuit cu mica imperfecțiune a feței sale.

„Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ți-ai mări maxilarul?!? Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună” pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp. Așadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu știu ce filtru ( pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-vă că niciun om normal la cap nu și-ar mari maxilarele. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stangă. Așa că... vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toții avem defecte mai mult sau mai puțin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corecta”, a spus Cătălina Grama pe Instagram.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neata dragilor! Mi-am facut o fotografie in care se vede in mod clar partea mai proeminenta a maxilarului meu. Asta ca sa nu ma mai intrebe nimeni daca mi-am marit maxilarul.????????‍♀️ Oricum, de ce ti-ai mari maxilarul?!? V-am mai povestit odata ca in adolescenta am tinut o cura de slabire care m-a facut sa imi pierd cunostinta cand eram la liceu. Am lesinat, am cazut si m-am izbit puternic cu partea stanga a fetei de ciment. Am avut un edem cerebral de toata frumusetea, si am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru ca am facut si o spasmofilie extrema ( imi tremurau si mainile si fata in acelasi timp). Am ramas cu o asimetrie a fetei ( mandibula mai proeminenta pe partea stanga si un pomete modificat, mai umflat, pentru ca a fost fisurat). Nu imi fac mereu fotografiile pe “partea mea buna” pentru ca m-am obisnuit cu asimetria asta in timp. Asadar, data viitoare cand o sa vi se para ca am folosit nu stiu ce filtru ( pe care le folosesc, dar nu pentru asta), ganditi-va ca niciun om normal la cap nu si-ar mari maxilarele.???? M-am hotarat sa postez fotografia asta pentru ca aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronuntat pe partea stanga. Asa ca... vedeti voi? E o chestiune de unghi, pozitie si asa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu totii avem defecte mai mult sau mai putin vizibile. Acesta este din pacate un defect pe care nu il pot corecta. Cand haterii ies la vanatoare de defecte, ei nu realizeaza de cele mai multe ori la ce fac referinta de fapt. Poate ca vorbesc despre lucruri care pe ceilalti ii rascolesc enorm. Incercati sa nu ii mai judecati pe ceilalti. Fiti blanzi unii cu altii pentru ca frumusetea e de fiecare data se fapt in ochii privitorului. Lasati oamenii sa se exprime cum vor ei, mai ales prin intermediul fotografiilor. Nu ii mai corectati la orice pas, pentru ca nu despre asta este vorba in viata. Nu ne-am nascut sa fim permanent ca niste judecatori, ci dimpotriva, am venit aici ca sa imbratisam toleranta, diversitatea si frumusetea fiecarui om in parte asa cum o detine el. Fiti buni oameni dragi! Mereu!

O postare distribuită de MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) peVEZI VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni