• PRO TV
  • Radu Palaniță, primul concert susținut într-un service auto

Radu Palaniță, primul concert susținut într-un service auto

Radu Palaniță, primul concert susținut într-un service auto

A câștigat sezonul 10 al show-ului Românii au talent, iar lumea a început să i se deschidă cum nu a mai făcut-o până acum. Radu Palaniță va susține primul său concert cu o trupă muzicală, într-un loc cu totul special.

Primul concert susținut într-un service auto din România va fi susținut de Radu Palaniță marți, 30 iunie. Evenimentul, dedicat tuturor mecanicilor auto din țară, va fi trasmis pe Facebook.

Este primul meu concert, complet, cu band și mă bucur să cânt pentru și în cinstea branșei mele. Istoria mea cu zona de mecanică auto este relativ simplă: am preluat ștafeta de la tatăl meu care tot cu asta se ocupa. Îmi doresc din tot sufletul o carieră muzicală care sper să prindă aripi - pregătesc și o piesă proprie în viitor, vreau ca versurile să fie scrise de mine - însă până atunci voi merge în paralel cu cele două meserii. Meseria rămâne acolo, nu mi-o ia nimeni din mână”, a dezvăluit Radu Palaniță.

Concertul e organizat de compania AD Auto Total, care deține o rețea vastă de service-uri auto în România. Organizatorii au decis să înceapă o tradiție și, din acest an, să sărbătorească Ziua Mecanilor Auto, la 30 iunie. 

De ziua lor, le urez tuturor mecanicilor multă răbdare - în meseria asta chiar îți trebuie multă precizie, înțelepciune - și un sincer La mulți ani, cât mai sănătoși! Era nevoie de o zi a mecanicilor pentru o branșă așa de mare”, a mai spus Radu Palaniță.  

Evenimentul începe la ora 20.00 și va fi disponibil AICI. Concertul din service auto este primul concert „cu acte în regulă” al lui Radu Palaniță. Alături de el vor fi componenții trupei Joy Band, care îl vor ajuta să interpreteze unele dintre cele mai cunoscute cover-uri din repertoriile unor artiști de renume.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Radu Palaniță, prima apariție în direct după ce a câștigat 120.000 de euro. Ce vrea să facă cu banii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni