• PRO TV
  • Dezvăluiri despre sezonul 6 al serialului Peaky Blinders. Ce se va întâmpla cu Tommy Shelby, cel mai iubit personaj

Dezvăluiri despre sezonul 6 al serialului Peaky Blinders. Ce se va întâmpla cu Tommy Shelby, cel mai iubit personaj

Dezvăluiri despre sezonul 6 al serialului Peaky Blinders. Ce se va întâmpla cu Tommy Shelby, cel mai iubit personaj

Regizorul Peaky Blinders a făcut primele dezvăluiri despre sezonul 6  al serialului. Se pare că Tommy Shelby va înfrunta moartea, din nou.

Sezonul 5 a serialului s-a terminat cu Tommy ținându-și un pistol la tâmplă, în timp ce țipa, apoi s-a încheiat brusc. 

Fanii sunt nerăbdători să-i știe soarta, iar regizorul Anthony Byrne a dezvăluit ce se va întâmpla, în puține detalii, potrivit The Sun

"Da, serialul reia exact de unde a rămas. Așa că primele imagini vor fi cu Tommy înapoi pe câmp, cu arma la tâmplă" declară regizorul. "Apoi vom continua cu rezolvarea acestei situații uimitoare, va fi grozav!"

Tommy a fost împins pe culmile disperării, după ce a început să o vadă pe Grace, soția lui decedată, și când asasinarea liderului fascist Oswald Mosley a eșuat.

Între timp, Anthony a infirmat teoria fanilor cum că Oswald a făcut sex cu Gina Grey în finalul sezonului 5. Oswald a fost văzut făcând sex cu o blondă misterioasă, înainte de discursul său de la întrunirea fascistă. Deși spectatorii nu i-au văzut fața, au speculat că este vorba despre Gina Grey, nevasta lui Michael Grey, verișorul lui Tommy.

Anthony a declarat: "Aș fi arătat fața Anyei Taylor-Joy dacă era să fie așa, ar fi fost mult mai șocant, dar rolul blondei a fost jucat de altă actriță. Nu a fost vorba de Anya, și nici de o dublură de-a ei, deci răspunsul este nu. "

Din păcate, sezonul 6 al serialului nu va apărea curând, deoarece filmările au fost întrerupte, în contextual pandemiei de coronavirus. Serialul ar putea apărea la sfârșitul anului 2021 sau chiar începutul anului 2022. 

Sursă foto: Instagram Peaky Blinders

Vezi și: Luna "Pride" pe Tik Tok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni