• PRO TV
  • RUBY colaborează cu Florin Salam și Costi Ioniță și lansează "Rapido" - VIDEO

RUBY colaborează cu Florin Salam și Costi Ioniță și lansează "Rapido" - VIDEO

RUBY colaborează cu Florin Salam și Costi Ioniță și lansează "Rapido" - VIDEO

După ce și-a surprins fanii cu „Suavemente”, o piesă senzuală cu un videoclip pe măsură, RUBY vine cu o colaborare crazy!

„Rapido” este cea mai noua piesă cu mult flow, ritmuri balcanice și versuri în limba spaniolă și română, lansată de RUBY împreună cu Florin Salam și Costi. 

Scrisă de Jay Maly și compusă de Costi Ioniță, „Rapido” este o piesă de vară hot, iar clipul în regia lui Alex Ceaușu scoate în evidență senzualitatea artistei, un atu de care RUBY nu se dezice. Clipul completează prin imagini și elemente mood-ul pasional, eclectic și în același timp energic al single-ului. 

 „Sunt foarte mândră de această colaborare! Este o piesă la care visez de mulți ani și mă bucur că în sfârșit s-a întâmplat, visul meu a devenit realitate. Este perioada colaborărilor spectaculoase și asta ne-am dorit să facem! Iar celor care vor considera colaborarea noastră «excentrică», le spun ce mi-a spus și mie cineva recent și mi-a ajuns până în adâncul sufletului: «Muzica este făcută să ne aducă împreună, nu să ne dezbine!»”, spune RUBY.

 


„Rapido” și Suavemente”, single-ul pe care l-a lansat în urmă cu o lună, fac parte dintr-un nou proiect muzical, diferit de tot ce ne-a prezentat RUBY și cuprinde o serie de melodii pe care artista le pregătește.

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), “Condimente” (feat. Nosfe), „Îți multumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu Shift) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.
Vezi și: 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni