• PRO TV
  • Tataee de la B.U.G. Mafia, la al patrulea copil. Cum îl cheamă pe băiatul lor

Tataee de la B.U.G. Mafia, la al patrulea copil. Cum îl cheamă pe băiatul lor

Tataee de la B.U.G. Mafia, la al patrulea copil. Cum îl cheamă pe băiatul lor

Vlad Irimia – Tataee este în culmea fericirii, după ce soția sa a născut al patrulea copil al familiei lor, un băiat. Cei doi locuiesc la Barcelona de ani buni și au găsit un nume autentic românesc pentru urmașul lor.

Băiatul lui Tataee s-a născut la 27 iunie și va fi botezat Gavril George Irimia, a anunțat rapperul român pe rețelele sociale. Acesta a precizat că fiul lui este perfect sănătos, motiv de bucurie pentru fanii lui. La fel de fericit a fost și tatăl lui Tataee, mulțumit că are încă un nepot pe care să-l vadă crescând.

Tataee trăiește la Barcelona din 2017, când a plecat împreună cu soția sa și cei 3 copii ai lor. Anul trecut, rapperul a dezvăluit pentru PROTV.RO de ce a plecat din România.

Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia... Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat”, spunea Tataee.

Citește AICI interviul complet!

Deși departe de România, rapperul continuă să facă muzică împreună cu frații din B.U.G. Mafia și să vină în țară pentru concerte.

Fotografii: iamtatavlad

Vezi și VIDEO: PARODIE: JOKER - varianta românească în vreme de COVID-19, cu Alex Bogdan

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni