• PRO TV
  • A vrut să se protejeze, dar a purtat o mască complet inutilă. Cum arată accesoriul prețios folosit de Paris Hilton

A vrut să se protejeze, dar a purtat o mască complet inutilă. Cum arată accesoriul prețios folosit de Paris Hilton

A vrut să se protejeze, dar a purtat o mască complet inutilă. Cum arată accesoriul prețios folosit de Paris Hilton

Paris Hilton își propune să fie elegantă chiar și pe timp de pandemie. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei ieși la restaurant, iar imaginile cu masca ei de protecție sunt acum subiect de discuție în presa mondenă. 

Paris Hilton și iubitul său, Carter Reum, au luat cina în oraș, iar paparazzii au fost pe urmele lor. Cei doi îndrăgostiți au petrecut o seară romantică la Madeo, un restaurant celebru din Los Angeles.

Pentru această ieșire, Paris Hilton a ales să poarte o ținută all white, la care a asortat o mască strălucitoare, dintr-un material perforat, pe care pare că sunt aplicate mici cristale. Cu siguranță accesoriul cu pricina nu i-a asigurat vedetei niciun fel de protecție împotriva noului coronavirus.

 
Sursa FOTO: Profimedia Images


Paris Hilton pare că nu respectă regulile de distanțare socială și nici măsurile de protecție recomandate de autorități. Deși pandemia de coronavirus nu a ajuns încă la final, vedeta pare relaxată și a fost chiar fotografiată în timp ce îmbrățișează o prietenă, la plecarea din restaurant. Sursa FOTO: Profimedia Images


Nu este prima oară când Paris Hilton alege să încalce regulile. Vedeta a fost surprinsă fară mască și cu alte ocazii, cea mai recentă dintre ele fiind o ieșire la masă, în aceeași companie, la restaurantul Nobu. Carter Reum și Paris au apărut pentru prima oară împreună în public în luna ianuarie, în cadrul evenimentului Golden Globes.
Vezi și VIDEO: Facem Level – episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni