• PRO TV
  • Selly, răspuns pentru Daniel Funeriu, după ce fostul Ministru al Educației l-a numit „maimuță needucată”

Selly, răspuns pentru Daniel Funeriu, după ce fostul Ministru al Educației l-a numit „maimuță needucată”

Selly, răspuns pentru Daniel Funeriu, după ce fostul Ministru al Educației l-a numit „maimuță needucată”

În urmă cu aproximativ o săptămână, imediat după ce a anunțat că a trecut examenul de bacalaureat cu media 9.60, Selly a făcut un vlog în care afirma că învățământul românesc nu te pregătește deloc pentru viață.

„Oamenii care conduc învățământul din România de 30 de ani încoace, oamenii care sunt acolo sus și au putere de decizie asupra lucrurilor care se întâmplă, sunt fie proști, fie ticăloși. De cele mai multe ori sunt și proști, și ticăloși”, a afirmat Selly, care a împărțit România în două tabere: unele persoane afirmă că a rostit un adevărat despre care altora le este frică să vorbească, în timp ce alte persoane au spus că tânărul nu are de ce să își dea cu părerea despre acest subiect, deoarece este doar un vlogger.

După ce mesajul său a devenit viral, Monica Anisie, actualul Ministru al Educației a dezvăluit că va ține cont de ceea ce a spus Selly și se va consulta cu acesta pentru a îmbunătăți învățământul, însă un Daniel Funeriu, fost Ministru al Educației, l-a atacat dur pe vlogger, afirmând despre acesta că este o „maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap”.

Selly a revenit acum cu un răspuns pentru cei doi miniștri, afirmând încă de la început că nu vrea să discute prea mult despre Daniel Funeriu, ci vrea să vină cu soluții pentru învățământ și să aibă o întâlnire cu Monica Anisie.

„O insultă de-a dreptul devastatoare. Nu știu cum mai am tupeul să ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine. Pe lângă faptul că este praf la capitolul insulte, Funeriu a fost praf și ca Ministru al Educației. Nu e în stare să facă declarații dacă nu îi șoptește cineva”, a spus Selly.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Lava Cake

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni