• PRO TV
  • Adelina Pestrițu și-a schimbat look-ul pentru noua ei carte de identitate. Cum arată vedeta acum

Adelina Pestrițu și-a schimbat look-ul pentru noua ei carte de identitate. Cum arată vedeta acum

Adelina Pestrițu și-a schimbat look-ul pentru noua ei carte de identitate. Cum arată vedeta acum

Adelina Pestrițu va avea acealași look vreme de 10 ani în poza de buletin. Vedeta și-a schimbat cartea de identitate și a vrut să arate „într-un mare fel”.

Adelina Pestrițu s-a trezit devreme, joi, ca să dea pe la coafor, unde și-a aranjat părul pentru un eveniment special: preschimbarea cărții de identitate. Vedeta s-a mutat în casă nouă și, probabil, s-a grăbit să-și treacă în buletin noua adresă.

Pentru marele eveniment, ea și-a făcut un breton-buclă și și-a accentuat liniile buzelor cu un ruj roșu-aprins. Apoi și-a anunțat fanii de pe Instagram că a obținut look-ul pe care și-l dorea. 

Eu, cu fața asta, așa cum mă vedeți acum, o să stau o perioadă și o să mă prezint o perioadă. Ce ziceți? E bine? E rău?”, a spus Adelina într-un Insta Story.

Vedeta le-a arătat fanilor și vechea carte de identitate (pe care a predat-o), pentru a compara pozele oficiale. În vechiul buletin avea părul lung și, clar, nu-i plăcea cum arăta. 

Aproape toate pozele mele de buletin au fost un dezstru. Una singură a ieșit senzațional, dar după 3 săptămâni am pierdut buletinul. Și am fost nevoită să-l schimb. Deci, totul la mine se termină cu o aventură”, a dezvăluit Adelina.

Fotografii: @adelina.pestritu

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni