• PRO TV
  • După ce a negat că s-a iubit cu August Alsina, soția lui Will Smith a recunoscut: „Da, a fost o relație”

După ce a negat că s-a iubit cu August Alsina, soția lui Will Smith a recunoscut: „Da, a fost o relație”

După ce a negat că s-a iubit cu August Alsina, soția lui Will Smith a recunoscut: „Da, a fost o relație”

Momentul adevărului pentru soții Smith, care au recunocut că o cumpănă din viața lor conjugală era să le distrugă mariajul.

Jada Pinkett Smith a revenit asupra declarațiilor anterioare și a recunoscut că a avut o relație cu artistul August Alsina. Tânărul de 27 de ani a dezvăluit, la începutul săptămânii, că s-a iubit cu Jada, chiar cu acordul soțului ei. După ce a negat vehement, soția lui Will Smith a revenit și a făcut lumină în acest caz: relația a existat, dar atunci nu mai era cu Will Smith.

Ne-am despărțit. Decisesem să mergem pe drumuri diferite, pentru o bucată de vreme”, a dezvăluit Jada Pinkett Smith în carul emisiunii Red Table Talk, pe care o moderează. Invitat a fost chiar soțul ei, Will Smith, care a confirmat cele spuse de Jada și i-a cerut să detalieze cum s-a apropiat ea de August Alsina.

Totul începuse în urmă cu 4 ani și jumătate, când soții Smith au devenit apropiați de cântărețul de 27 de ani. „Totul a început că el avea nevoie de ceva ajutor, eu dorind să-l ajut cu sănătatea lui, cu sănătatea sa mintală”, a spus Jada Pinkett Smith.

Apoi, pe fondul răcelii relației cu soțul ei, Jada s-a apropiat într-un alt fel de tânărul care avea nevoie de ajutor. 

Pe măsură ce timpul trecea, am intrat într-un alt fel de încurcătură cu August. Și aș vrea să clarific un lucru, acela potrivit căruia tu mi-ai dat permisiunea… singura persoană care poate acorda acea permisiune sunt eu (…) Da, a fost cu siguranță o relație. Sufeream mult, eram distrusă. Cu timpul, în acea relație, am realizat că nu poți găsit fericirea în afara propriei persoane”, a confirmat Jada.

Will Smith a dezvăluit că a trecut peste acel eveniment din viața lor, care, totuși, a reușit să le refacă relația. „Pentru mine, asta s-a întâmplat acum mulți ani”, a spus actorul de 51 de ani.

Jada Pinkett Smith și Will Smith s-au căsătorit în decembrie 1997 și au doi copii: un fiu pe nume Jaden (22 de ani) și o fiică pe nume Willow (19 ani).

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Home workout - episodul 8: Exerciții pentru mușchii picioarelor cu accesorii de fitness

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni