• PRO TV
  • Tom Hanks și Rita Wilson, prima vacanță după ce s-au vindecat de COVID-19. Cum i-au surprins paparazzi

Tom Hanks și Rita Wilson, prima vacanță după ce s-au vindecat de COVID-19. Cum i-au surprins paparazzi

Tom Hanks și Rita Wilson, prima vacanță după ce s-au vindecat de COVID-19. Cum i-au surprins paparazzi

Tom Hanks și Rita Wilson, soșia sa, s-au numărat printre vedetele care s-au infectat cu noul coronavirus, au luptat și au reușit să se vindece.

Cei doi soți au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19 în luna martie, atunci când se aflau în Australia, şi au stat internaţi în spital timp de două săptămâni.

După perioada dificilă prin care au trecut, Tom Hanks și Rita Wilson au plecat într-o binemeritată vacanță. Aceștia au plecat spre Grecia, la bordul unui avion particular, cu destinația Insula Paros.

Așa cum era de așteptat, având în vedere că militează pentru purtarea măștii în public, actorul a purtat o eșarfă în zona nasului și gurii, în timp ce soția sa s-a protejat cu ajutorul unei măști de culoare neagră. 

 


Sursa FOTO: Profimedia Images


După ce s-a luptat cu boala, Tom Hanks a declarat că este dezamăgit de măsurile adoptate de autoritățile americane în lupta cu noul coronavirus. Actorul a făcut apel la solidaritate în rândul americanilor. 

"Nu am niciun respect pentru cei care nu poartă mască", a spus actorul într-un interviu pe care l-a acordat pentru Associated Press.

Mai mult decât atât, actorul american le-a recomandat oamenilor să respecte distanțarea socială, să se spele pe mâini și a insistat că masca poate salva vieți. 

Tom Hanks, în vârstă 63 de ani, a povestit că a avut dureri mari şi se simțea extrem de obosit. Actorul a povestit că a încercat să facă regulat sport pentru a se putea menţine în formă, însă după doar 12 minute de activitate fizică, se simțea epuizat.

 


Sursa FOTO: Profimedia ImagesVezi și: Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni