• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu a apărut în presa din Marea Britanie, care o consideră o păpușă Barbie

Bianca Drăgușanu a apărut în presa din Marea Britanie, care o consideră o păpușă Barbie

Bianca Drăgușanu a apărut în presa din Marea Britanie, care o consideră o păpușă Barbie

Bianca Drăgușanu face furori și dincolo de granițele României. Modelul a apărut în ziarul britanic Daily Star, care a lăudat-o pentru corpul ei, dar și pentru ideea sa inedită.

O „umitoare păpușă Barbie” este descrierea făcută de ziarul Daily Star, care au dat peste contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu. Un milion de admiratori ai vedetei din România au aflat că vrea să-și deschidă o „școală de dive”, iar vestea i-a atras pe jurnaliștii britanici.

Vreau să-mi deschid o școală de dive. Eu sunt o divă tot timpul, bine îmbrăcată și machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul meu de persoană publică. Așa sunt, indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, a declarat Bianca Drăgușanu, amintind că va deschide școala de dive la jumătatea acestei săptămâni.

La această școală, Bianca Drăgușanu vrea să le predea tinerelor lecții de stil și să le ajute să-și sporească încrederea în ele.

Publicația britanică notează că Bianca a apărut în revista Playboy în decembrie 2010, că are o fetiță pe nume Sofia și că are o relație năbădăioasă cu afaceristul Alex Bodi.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Fotografii: @biancadragusanu18

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni