• PRO TV
  • Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră oamenii să facă sport

Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră oamenii să facă sport

Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră oamenii să facă sport

În vârstă de 28 de ani, Ashleigh Jordan este o americancă pasionată de fitness, care a devenit celebră pe rețelele de socializare datorită exercițiilor pe care le postează. Desigur, și felul în care arată o ajută :)În vârstă de 28 de ani, Ashleigh Jordan este o americancă pasionată de fitness, care a devenit celebră pe rețelele de socializare datorită exercițiilor pe care le postează. Desigur, și felul în care arată o ajută :)

Model, influencer și antrenoare de fitness, Ashleigh Jordan nu a arătat întotdeauna așa. Blondă, cu un abdomen „de fier” și cu un posterior ireal de bombat, Ashleigh inspiră milioane de femei din întreaga lume cu exercițiile sale. Aceasta postează pe pagina de Instagram work out-uri eficiente și nu foarte greu de executat, cu rezultate garantate.

Urmărită de 3.5 milioane de admiratori pe Instagram, Ashleigh le-a arătat fanilor o imagine din urmă cu câțiva ani și mulți nu au recunoscut-o. Fitnessul a ajutat-o să se transforme radical.

Sursa foto: Instagram

„Deși mă iubeam și în varianta de dinainte, simțeam mereu că îmi lipsește ceva și că e nevoie de o schimbare. Eram într-un război permanent cu mâncarea. Făceam exerciții până la epuizare. Pe scurt, mă prefăceam fericită când, de fapt, nu eram! Acum, după ani și ani, am o relație bună cu mâncarea și cu corpul meu”, a spus Ashleigh Jordan pe Instagram.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni